H INTRASOFT με Νέα e-Customs Προϊόντα στο συνέδριο του WCO

349

Τη δέσμευση της στο τελωνειακό εκσυγχρονισμότης Αφρικήςκαθώςκαι σε παγκόσμιο επίπεδο τόνισε  η INTRASOFT Internationalστο φετινόITσυνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τελωνείων (WCO)στο Ντακάρ της Σενεγάλης στις αρχές Ιουνίου, το οποίο προσέλκυσε μεγάλο μέρος της διεθνούς κοινότητας εμπορίου και τελωνείων (οργανισμούς, εταιρείες, ομάδες χρηματοδότησης).

Η νέα γενιά Trade Facilitation προϊόντων της INTRASOFT (Customs Declaration Management System και πλατφόρμες Single Window), σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη ικανότητά της εταιρείας να βοηθήσει τις χώρες στην χαρτογράφηση έργων εκσυγχρονισμού τους, αποτέλεσαν τον πυρήνα της παρουσίας της στο συνέδριο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πώς αυτές οι νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της INTRASOFT μπορούν να προσθέσουν αξία στην διαδικασίαανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών στην Αφρική αλλά και αλλού. Ο διπλός ρόλος της INTRASOFT ως σύμβουλος και πάροχος λύσεων μπορεί να υποστηρίξειτις Τελωνειακές Διοικήσεις των αφρικανικών χωρών ώστε να εκπονήσουν Trade Facilitation έργα με τον πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

Ο συνδυασμός εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα των τελωνειακών συστημάτων και σημαντικής εμπειρίας στον τομέα της περιφερειακής παροχής λύσεων στην Ευρώπη και την Ασία ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη θεματική του φετινού συνεδρίου «ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ -. Επιτάχυνση στη Συνδεσιμότητα & Γεφυροποίηση του Χάσματος»

Με επιτυχή 20ετή πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η INTRASOFT είναι σε μοναδική θέση να αντιμετωπίσει την ανάγκη για ταχύτερη υλοποίηση, παρέχοντας συγχρόνως στις χώρες τονβέλτιστο συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές. Η δύναμη της εταιρείας στην διαμόρφωση λύσεων για την υποστήριξη διασυνοριακών διαλειτουργιών έγινε δεκτή ιδιαίτερα θετικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παναγιώτη Μενουδάκη, επικεφαλής του Τμήματος Pre-Sales & Solutions Management, Customs&Trade, INTRASOFT International.

«Η εμπιστοσύνη των πελατών μας στις δεξιότητες και τις ικανότητες της INTRASOFT είναι το μεγαλύτερο όπλο μαςκαθώς υλοποιούμε την παγκόσμια στρατηγική επέκτασής μας στην Τελωνειακή αγορά. Ένας ήδη αναγνωρισμένος παγκόσμιος παίκτης, η INTRASOFT υπογράμμισε το σημαντικό της ρόλο στο φετινό συνέδριο του WCO και απέδειξε έμπρακτα τη δέσμευσή της στη συνεχή εξέλιξη του πλούσιου χαρτοφυλακίου προϊόντων και λύσεων που παρέχει», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, INTRASOFT International.

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.600 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 14 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία και Φιλιππίνες), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

www.intrasoft-intl.com/e-customs/

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια