Ντόρα Μπακογιάννη: «Φλερτάρει» πολιτικά τον Τατσόπουλο και προκαλεί αντιδράσεις [Φώτο]

800

Κι εκεί που πήγαινε να καταλαγιάσει το κλίμα στην ΝΔ ένα tweet της Ντόρας Μπακογιάννη αρκούσε για να τα κάνει άνω κάτω ξανά.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ μόλις λίγες ώρες μετά από την ανάρτηση του παρακάτω tweet: «Η παρουσία του Πέτρου Τατσόπουλου ήταν οξυγόνο στη Βουλή των Ελλήνων και η επιστροφή του στην πολιτική είναι βέβαιη…»! Κατ’ ουσίαν λοιπόν προλειαίνει το έδαφος για την ένταξη του στο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ο αιρετικός και ενίοτε προκλητικός πολιτικός – διανοούμενος… δεν φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα ούτε στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε στη βάση του κόμματος.

Για αυτό, οι πληροφορίες του Axiaplus λένε ότι η ηγετική ομάδα και το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ τρέχει ξανά για να μαζέψει τα απόνερα μετά από μια μη δημοφιλή επιλογή…

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια