axiaplus.gr
Αθήνα: 21 °
Θεσ/κη: 16 °
Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 16:57:39

Ο ρόλος έκπληξη του στενού συνεργάτη του ΓΑΠ!

αλεξης Ρόντος Γιώργος Παπανδρέου στενος συνεργατης

Ακούστε την είδηση:

Ο άνθρωπος για τον οποίο ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε πει με δυσφορία «μερικοί στους διαδρόμους του υπουργείου μιλούν αγγλικά» αποκτά νέο ρόλο.

Ο λόγος για τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και σύμβουλό του  Αλέξη Ρόντο  ο οποίος ανέλαβε μια ιδιαίτερη αποστολή για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Βρίσκεται κοντά στον Γιώργο Παπανδρέου από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών, και έχει προκαλέσει συχνά αντιδράσεις κυρίως όταν έγινε έρευνα από το ΣΔΟΕ σχετικά με πληρωμές του Υπουργείου εξωτερικών προς διάφορες ΜΚΟ για ποσό ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. Ποιό θα είναι όμως το νέο του πόστο;

Διαβάστε τι γράφει ο Βηματοδότης:

«Θυμάστε τον μυστηριώδη σύμβουλο του κ. Γ. Παπανδρέου όταν ο πρώην πρωθυπουργός ήταν υπουργός Εξωτερικών κ. Αλ. Ρόντο; Αυτόν για τον οποίον ο κ. Θ. Πάγκαλος είχε εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του λέγοντας ότι «μερικοί στους διαδρόμους του υπουργείου μιλούν αγγλικά»; Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι τοποθετήθηκε ειδικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο σπαρασσόμενο από τον εμφύλιο Νότιο Σουδάν. Την είδηση δημοσιεύει το site της «Deutsche Welle», η οποία σημείωνε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση αποστέλλει στην περιοχή ως ειδικό απεσταλμένο τον διπλωμάτη κ. Αλ. Ρόντο«προκειμένου να συμβάλει στην πολιτική επίλυση του προβλήματος». Είμαι περίεργος πώς θα συμβάλει...».


POPULAR TAGS
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

"Το νερό και την ενέργεια δεν τα πειράζει κανείς"

03/03/2015 - 16:03

Για το "καυτό" θέμα των ιδιωτικοποιήσεων μίλησε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης. Δεσμεύτηκε για την επανεξέταση κάποιων.

Πρόταση για αποφυλάκιση Μιχαλιολάκου-Παππά

03/03/2015 - 15:42

Tην αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή του κόμματος με περιοριστικούς όρους, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, εισηγούνται οι αρμόδιοι εισαγγελείς.

Τα νέα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά

03/03/2015 - 15:21

Δηλώσεις Πάνου Καμμένου μετά το τετ α τετ με τον κ. Τσίπρα. Μια υπόθεση των ελικοπτέρων NH-90 που ξεκινά το 2003 και συνεχίζεται έως σήμερα και η υπόθεση των υποβρυχίων από το 1998.

Ο νέος σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά

03/03/2015 - 15:00

Ο Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος υπήρξε πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αλλά και γενικός διευθυντής της Βουλής των Ελλήνων.    

Η Ελλάδα ντύνει τη Γερμανία με στολές ναζί

03/03/2015 - 14:31

«Η Γερμανία είναι όπως και στο παρελθόν ο αγαπημένος αποδιοπομπαίος τράγος της νέας ελληνικής κυβέρνησης», αναφέρει η FAZ.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Made by Netstream

axiaplus fans
axiaplus twitter