axiaplus.gr
Αθήνα: 10 °
Θεσ/κη: 8 °
Πέμπτη, 29 Ιανουάριου 2015 10:15:25

Που θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί;

ΠΑΣΧΑ πολιτικοί

Ακούστε την είδηση:

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, θα κάνει φέτος Πάσχα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος και θα αναχωρήσει την Μεγάλη Παρασκευή.

Ωστόσο, κάθε άλλου παρά ξεκούραστες αναμένονται να είναι για τον κ. Σαμαρά οι μέρες αυτές αφού θα βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνεργάτες του καθώς προετοιμάζεται για την επίσκεψή του στην Κίνα, από τις 15 ως τις 19 Μαΐου.

Παράλληλα, περιμένει να υποδεχθεί στην Αθήνα «έναν φίλο από τα παλιά» που δεν είναι άλλως από τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος Λαού (CPSP), Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με το Βηματοδότης, όσον αφορά τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Μάλιστα αποδέχθηκε πρόσκληση να παρουσιάσει το νέο βιβλίο ενός πρώην στενού συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, που μετετράπη εν τω μεταξύ σε αντιμνημονιακό και εκτελεί σήμερα ατύπως καθήκοντα οικονομικού συμβούλου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως κάνει κάθε χρόνο, θα επισκεφθεί την πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη ενώ ο Φώτης Κουβέλης θα περάσει το Πάσχα στην Κυψέλη.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ο κ. Κουβέλης αν θα πάει πουθενά το Πάσχα η απάντησή του ήταν «όχι, θα μείνω εδώ, στην Κυψέλη».

Στα Ιωάννινα βρίσκεται από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για να περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.


POPULAR TAGS
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνει τα πάντα για να καθησυχάσει τις αγορές

29/01/2015 - 09:25

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει διάθεση για μία καλόπιστη συζήτηση με όλους και ότι θα γίνουν όλα όσα πρέπει, αλλά χωρίς συμβιβασμούς. Κρίσιμες επαφές σημερα και αύριο.

Σπάει τη σιωπή του ο Σαμαράς

29/01/2015 - 09:11

Για πρώτη φορά μετά τις εκλογές ο τέως πρωθυπουργός θα σπάσει τη σιωπή του στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί 6 το απόγευμα.

«Οι υπουργοί θα έπρεπε να κάνουν δηλώσεις με μεγαλύτερη φειδώ»

29/01/2015 - 08:40

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη τόνισε πως θα έπρεπε να περιμένουν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Το στίγμα της διακυβέρνησης δόθηκε

28/01/2015 - 19:12

Επίσημη "πρεμιέρα" για τη νέα κυβέρνηση καθώς συνεδρίασε για πρώτη φορά το υπουργικό συμβούλιο. Από την πλευρά τους οι νέοι υπουργοί προχώρησαν σε δηλώσεις σχετικά με το έργο τους.    

Ακυρώνονται οι πωλήσεις ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ και ΕΛΠΕ

28/01/2015 - 14:41

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Περιβάλλοντος από τον Γιάννη Μανιάτη στον νέο υπουργό Παναγιώτη Λαφαζανη. Οι πρώτες κινήσεις του νέου υπουργού.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Made by Netstream

axiaplus fans
axiaplus twitter