axiaplus.gr
Αθήνα: 31 °
Θεσ/κη: 30 °
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 13:50:35

Που θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί;

ΠΑΣΧΑ πολιτικοί

Ακούστε την είδηση:

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, θα κάνει φέτος Πάσχα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος και θα αναχωρήσει την Μεγάλη Παρασκευή.

Ωστόσο, κάθε άλλου παρά ξεκούραστες αναμένονται να είναι για τον κ. Σαμαρά οι μέρες αυτές αφού θα βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνεργάτες του καθώς προετοιμάζεται για την επίσκεψή του στην Κίνα, από τις 15 ως τις 19 Μαΐου.

Παράλληλα, περιμένει να υποδεχθεί στην Αθήνα «έναν φίλο από τα παλιά» που δεν είναι άλλως από τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος Λαού (CPSP), Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με το Βηματοδότης, όσον αφορά τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Μάλιστα αποδέχθηκε πρόσκληση να παρουσιάσει το νέο βιβλίο ενός πρώην στενού συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, που μετετράπη εν τω μεταξύ σε αντιμνημονιακό και εκτελεί σήμερα ατύπως καθήκοντα οικονομικού συμβούλου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως κάνει κάθε χρόνο, θα επισκεφθεί την πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη ενώ ο Φώτης Κουβέλης θα περάσει το Πάσχα στην Κυψέλη.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ο κ. Κουβέλης αν θα πάει πουθενά το Πάσχα η απάντησή του ήταν «όχι, θα μείνω εδώ, στην Κυψέλη».

Στα Ιωάννινα βρίσκεται από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για να περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.


POPULAR TAGS
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Τσίπρας παραπλάνησε το λαό

02/09/2015 - 23:26

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για όσα είχε προεκλογικά πει στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση του λαού.Όπως ανέφερε «όσα έλεγε στην προεκλογική...

Εκλογική αναμέτρηση θρίλερ προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις

02/09/2015 - 21:17

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελλέσματα των δημοσκοπήσεων,της ALCO και της GPO που δείχνουν την Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ με ελάχιστη διαφορά, η πρώτη ενώ να προηγείται η δεύτερη.

"Λεφτά δεν υπάρχουν" στο ΚΙΔΗΣΟ

02/09/2015 - 00:16

Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετέχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη μάχη άμεσα», υπογραμμίζει ο Γιώργος  Παπανδρέου ενώ συμπληρώνει: «Ό,τι κάναμε δικαιώθηκε.

Στιγμές του ενδόξου παρελθόντος στη Ρηγίλλης

01/09/2015 - 22:17

Επιστροφή στα γραφεία της Ρηγίλλης για την Νέα Δημοκρατία. «Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον», είπε ο Β. Μεϊμαράκης και καλωσόρισε τους κ.κ. Σαμαρά και...

Πάγκαλος μαινόμενος για την σύνταξη κι όχι μόνο...

01/09/2015 - 21:32

Τη σύνταξη του να μειώνεται δραματικά, από το ποσό των 5.900 ευρώ, στο ποσό των 1800 είδε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και αυτό είχε ως αποτέλλεσμα να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του κου Τσίπρα. Από τα πυρά...

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Made by Netstream

axiaplus fans
axiaplus twitter