axiaplus.gr
Αθήνα: 15 °
Θεσ/κη: 17 °
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 18:38:08

Που θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί;

ΠΑΣΧΑ πολιτικοί

Ακούστε την είδηση:

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, θα κάνει φέτος Πάσχα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος και θα αναχωρήσει την Μεγάλη Παρασκευή.

Ωστόσο, κάθε άλλου παρά ξεκούραστες αναμένονται να είναι για τον κ. Σαμαρά οι μέρες αυτές αφού θα βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνεργάτες του καθώς προετοιμάζεται για την επίσκεψή του στην Κίνα, από τις 15 ως τις 19 Μαΐου.

Παράλληλα, περιμένει να υποδεχθεί στην Αθήνα «έναν φίλο από τα παλιά» που δεν είναι άλλως από τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος Λαού (CPSP), Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με το Βηματοδότης, όσον αφορά τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Μάλιστα αποδέχθηκε πρόσκληση να παρουσιάσει το νέο βιβλίο ενός πρώην στενού συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, που μετετράπη εν τω μεταξύ σε αντιμνημονιακό και εκτελεί σήμερα ατύπως καθήκοντα οικονομικού συμβούλου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως κάνει κάθε χρόνο, θα επισκεφθεί την πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη ενώ ο Φώτης Κουβέλης θα περάσει το Πάσχα στην Κυψέλη.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ο κ. Κουβέλης αν θα πάει πουθενά το Πάσχα η απάντησή του ήταν «όχι, θα μείνω εδώ, στην Κυψέλη».

Στα Ιωάννινα βρίσκεται από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για να περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.


POPULAR TAGS
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Απόλυτα ξεκάθαρες οι θέσεις της κυβέρνησης»

30/10/2014 - 18:30

Το ταχύτερο δυνατόν θα είναι στην Ελλάδα η τρόικα, όπως υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

«Να δοθούν στα «κόκκινα δάνεια» τα 11,5 δισ.»

30/10/2014 - 18:22

Την άποψη ότι τα 11,5 δισ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), θα πρέπει να δοθούν στα «κόκκινα δάνεια» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Ώριμος και πανέτοιμος»

30/10/2014 - 16:48

«Ώριμο και πανέτοιμο», χαρακτήρισε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του νέου επιτρόπου της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Επίθεση για την κατάληψη στο ΕΚΠΑ

30/10/2014 - 16:33

Για κομματικούς γκαουλάιτερ, οι οποίοι δεν βάζουν μυαλό και εισέρχονται στον ευαίσθητο χώρο του δημόσιου πανεπιστημίου έκανε λόγο το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

Βρίσκει «χρήσιμο» τον ΣΥΡΙΖΑ υπό προϋποθέσεις

30/10/2014 - 16:11

Χρήσιμη χαρακτηρίζει την εθνική συνεννόηση και τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητική προσπάθεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Made by Netstream

axiaplus fans
axiaplus twitter