axiaplus.gr
Αθήνα: 24 °
Θεσ/κη: 26 °
Τετάρτη, 27 Μαϊου 2015 14:29:49

Που θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί;

ΠΑΣΧΑ πολιτικοί

Ακούστε την είδηση:

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, θα κάνει φέτος Πάσχα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος και θα αναχωρήσει την Μεγάλη Παρασκευή.

Ωστόσο, κάθε άλλου παρά ξεκούραστες αναμένονται να είναι για τον κ. Σαμαρά οι μέρες αυτές αφού θα βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους συνεργάτες του καθώς προετοιμάζεται για την επίσκεψή του στην Κίνα, από τις 15 ως τις 19 Μαΐου.

Παράλληλα, περιμένει να υποδεχθεί στην Αθήνα «έναν φίλο από τα παλιά» που δεν είναι άλλως από τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος Λαού (CPSP), Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με το Βηματοδότης, όσον αφορά τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο. Μάλιστα αποδέχθηκε πρόσκληση να παρουσιάσει το νέο βιβλίο ενός πρώην στενού συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, που μετετράπη εν τω μεταξύ σε αντιμνημονιακό και εκτελεί σήμερα ατύπως καθήκοντα οικονομικού συμβούλου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως κάνει κάθε χρόνο, θα επισκεφθεί την πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη ενώ ο Φώτης Κουβέλης θα περάσει το Πάσχα στην Κυψέλη.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ο κ. Κουβέλης αν θα πάει πουθενά το Πάσχα η απάντησή του ήταν «όχι, θα μείνω εδώ, στην Κυψέλη».

Στα Ιωάννινα βρίσκεται από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για να περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.


POPULAR TAGS
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

"Μαμάδες εν δράσει" εναντίον της εγκληματικότητας

27/05/2015 - 23:59

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των πολιτών και των γονέων, για την πρόληψη της εγκληματικότητας και τη συνεργασία τους με την αστυνομία.

Συμφωνία: Τελευταία αυτή η πρόταση της Αθήνας;

26/05/2015 - 22:25

Κείμενο 20 σελίδων ετοίμασε η Ελληνική κυβέρνηση, για να το δώσει στους δανειστές, προκειμένου να επιτύχει το στόχο της, που είναι άμεση επίτευξη συμφωνίας με τους θεσμούς.

Κλείστε τις εκκρεμοτήτες χωρίς υποχώρηση από τις κόκκινες γραμμές

25/05/2015 - 22:27

Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι συζητούνται επίσης το τι θέλει να πάρει η ελληνική κυβέρνηση από μια συνολική συμφωνία, με βάση τους άξονες που έχει θέσει ο πρωθυπουργός στις πρόσφατες ομιλίες του,

Σακελλαρίδης: «Δεν υπάρχει περίπτωση capital control»

25/05/2015 - 15:41

Tην ανάγκη επίτευξης συμφωνίας τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωζώνη γενικότερα, έκανε λόγο ο Γ. Σακελλαρίδης. Σε ερώτηση εάν μπορεί να προσδιορίσει χρονικά κάτι τέτοιο, ανέφερε ότι είναι...

Α. Λοβέρδος: "Τα κλασσικά μίας τάχα αριστεράς"

23/05/2015 - 18:50

"Ψεύδη ανερυθρίαστα" χαρακτήρισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Ανδρέας Λοβέρδος, την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά Κοινωνία της Πληροφορίας ΕΣΠΑ 2007-2013

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης

Made by Made by Netstream

axiaplus fans
axiaplus twitter