7 Γυναίκες Πρωταγωνίστριες της Σύγχρονης Ελληνικής Ζωγραφικής στην Gallery Art Πρίσμα στον Πειραιά

880
Έργο Ειρήνης Κανά

 

Η Gallery Art Πρίσμα  πιστεύοντας στην δυναμική παρουσία των γυναικών στην σύγχρονη ελληνική τέχνη παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «7 Female artists in communication”.

Σε μια εποχή που η συνθηματολογία έχει περάσει στο παρασκήνιο , η εξέλιξη στην σύγχρονη τέχνη  εξαρτάται και από την παρουσία αρκετών Ελληνίδων ζωγράφων με δράση και πορεία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην διεθνή εικαστική σκηνή .

7 Γυναίκες εικαστικοί συνομιλούν μέσα από διαφορετικούς δρόμους διατηρώντας η κάθε μία την δική της εικαστική ταυτότητα μέσα από διαδρομές ονειρικές , παγανιστικές , φαντασιακές όπου οι τονικότητες και το συναίσθημα  ποικίλουν.

Η ανάγνωση, πέρα  από το ορατό στην ζωγραφική, μας οδηγεί σε υποκειμενικές διαδρομές με ελευθερία ερμηνείας και φαντασίας στο έργο της κάθε δημιουργού.

Συμμετέχουν οι Ηώ Αγγελή- Δάφνη Αγγελίδου – Κατια Βαρβάκη –Ειρήνη Κανά – Λήδα Κοντογιαννοπούλου – Έλενα Παπαδημητρίου – Δέσποινα Τσακνή, με έργα μικρών αλλά και μεγάλων διαστάσεων , προτάσσοντας βέβαια ότι η ουσία στην τέχνη δεν βρίσκεται στο μέγεθος αλλά στο τελικό αποτέλεσμα .

Επίσης συμμετέχει με μικρές δημιουργίες (γούρια) η Μαρία Κωστελίδου .

 

Ομαδική Έκθεση   ”7 FEMALE ARTISTS IN COMMUNICATION”

Gallery Art Πρίσμα

Κουντουριώτου 187 – Πειραιάς

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 Δεκεμβρίου 20.00 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης : 15 Δεκεμβρίου – 28 Ιανουαρίου 2018

Ώρες λειτουργίας – εορταστικό ωράριο από 3/1/2018. Δευτέρα κλειστά .

Τρ/Πεμ/Παρ 10.30 – 15.00 και 18.00 – 21.00

Έργο Δάφνης Αγγελίδου

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια