6ο Συνέδριο Τουρισμού ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας

452

Το 6ο Συνέδριο Τουρισμού, με θέμα «CitybreakTourism: Οι προοπτικές της Γλυφάδας ως Τουριστικού Προορισμού», που διοργανώνει ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, στο Δημαρχείο Γλυφάδας είναι γεγονός!

Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του EDUCATIONFESTIVAL 2017, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που επιστρέφει φέτος για 9η χρονιά, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 11.00, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού, με εισηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιφανείς παράγοντες του τουριστικού κλάδου.

Την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -που στόχο έχει να αναδείξει τη σημασία και τα οφέλη του αστικού τουρισμού, και ειδικότερα τις μεγάλες δυνατότητες της Γλυφάδας ως τουριστικού προορισμού– θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γεώργιος Παπανικολάου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια