500 εκατ. σε νέα έργα προανήγγειλε ο Γιώργος Σταθάκης

728

    Ζεστό χρήμα σε έργα υποδομών κυρίως στη διαχείριση των αποβλήτων ρίχνουν τα υπουργεία οικονομίας και περιβάλλοντος. Ο Γιώργος Σταθάκης και ο Γιάννης Τσιρώνης προανήγγειλαν έργα 500 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος για τις Υποδομές και τις Μεταφορές.

     Όπως διευκρίνισαν οι δυο υπουργοί 273 εκατ. θα κατευθυνθούν για τη διαχείριση αστικών αποβλήτων, 30 εκατ. για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και τον περιορισμό των διαρροών και 49 εκατ. ευρώ για τη συλλογή και επεξεργασία αστικών λυμάτων.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης δήλωσε ότι το συνολικό ποσό που έχουν προϋπολογίσει οι δήμοι για τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων είναι της τάξεως των 2,3 δισ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η Πελοπόννησος.

     Πάντως ο αναπληρωτής Υπουργός, εμφανίστηκε σίγουρος ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν και άφησε αιχμές για υπερτιμολογήσεις από την πολιτική ηγεσία της προηγούμενης κυβέρνησης.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια