Τσίπρας: Κανένας υπουργός δεν είναι μόνιμος

641

Μήνυμα προς τους δανειστές ότι δεν θα γίνουν δεκτές από την ελληνική κυβέρνηση αναβολές για το χρέος, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας τις εργασίες του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα κατάμεστο στάδιο, από 2.500 περίπου συνέδρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Στέφανος Τζουμακας και άλλα, ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να δεχθεί αόριστες υποσχέσεις από τους δανειστές. «Η αξιολόγηση θα κλείσει. Αλλά ταυτόχρονα θα γίνει και η ρύθμιση του χρέους και θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση. Την ίδια ώρα. Υποσχέσεις του τύπου <κάντε τα μαθήματά σας και θα δούμε> δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές» είπε στην ομιλία του χαρακτηριστικά.

Παράλληλα έστειλε και μήνυμα ανασχηματισμού, λέγοντας ότι «οι υπουργικοί θώκοι δεν έχουν εκχωρηθεί ούτε παραχωρηθεί σε κανέναν με κριτήρια μονιμότητας».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια