2,8 δισ. μάς «κοστίζουν» δύο υπουργοί…

573

Περάσαμε τα προαπαιτούμενα με το πολυνομοσχέδιο, αλλά αφήσαμε 2-3 σαν «ουρά» να τα φέρουμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Κι αν ήταν κάτι που ήθελε τόση μεγάλη διαβούλευση ή μας το έβαλαν οι θεσμοί την τελευταία στιγμή, να το καταλάβουμε.

Όμως, μεταξύ αυτών των εκκρεμοτήτων υπάρχουν δύο που ανήκουν σε… ισάριθμους υπουργούς. Αυτοί, δηλαδή, καθυστερούν την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. (εκ των οποίων το 1,7 δισ. θα πάει στην πραγματική οικονομία). Εμείς δεν μιλάμε με γενικόλογα. Το ένα είναι αρμοδιότητας του κ. Σπίρτζη και το άλλο του κ. Σκουρλέτη. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων πρέπει να φέρει την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), που αποτελεί ένα εκ των 15 προαπαιτούμενων της πρώτης αξιολόγησης.

Το προαπαιτούμενο που εκκρεμεί στα χέρια του υπουργού Ενέργειας είναι ο μηδενισμός του τέλους για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Λίγο ακριβά δεν μας κοστίζουν οι δύο υπουργοί που είχαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι να περάσουν τις εκκρεμότητες των υπουργείων τους;

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια