10χρονος χάκαρε το Instagram και κέρδισε 10.000 δολάρια!

560

Και όμως, είναι αλήθεια! Έπαθλο 10.000 δολαρίων κέρδισε ένα δεκάχρονο αγόρι από τη Φιλανδία, καθώς κατάφερε να εντοπίσει ένα έλλειμμα ασφαλείας στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram.

Το αγόρι που έγινε γνωστό ως Jani και ο οποίος τεχνικά δεν επιτρέπεται να ανοίξει λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο για τα επόμενα τρία χρόνια, ανακάλυψε ένα bug που του επέτρεψε να διαγράφει σχόλια άλλων χρηστών. Αμέσως έστειλε email στην Facebook, της οποίας ιδιοκτησία είναι το Instagram και, όπως δήλωσε η εταιρεία, το θέμα διευθετήθηκε «γρήγορα».

Στη συνέχεια η εταιρεία κατέβαλε το ποσό στον Jani ως επιβράβευση, αναδεικνύοντας τον Φινλανδό ως τον νεαρότερο που επιβραβεύεται για τέτοιο λόγο.

To αγόρι δήλωσε σε φινλανδική εφημερίδα ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αγοράζοντας ένα νέο ποδήλατο, εξοπλισμό ποδοσφαίρου και υπολογιστές για τα αδέλφια του.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια