1ο Φεστιβάλ Λεβάντας στις Πλάτρες, 5 Ιουνίου 2016

1646

Μια Μαγική Μέρα με χρώμα και άρωμα Λεβάντας μας περιμένει την Κυριακή 5 Ιουνίου για Λεβάντα το πρώτο Ετήσιο Φεστιβάλ στις Πλάτρες.

   Οι παραγωγοί και οι επιχειρηματίες από όλη την Κύπρο που ασχολούνται με την λεβάντα με στόχο τη γνώση και τη καινοτομία, μας καλούν να γνωρίσουμε από κοντά την ομορφιά της.

Λεβάντα

Οι Πλάτρες χτίζουν την Ταυτότητα Προορισμού τους, σαν θέρετρο της λεβάντας, αφού αυτό συνάδει με την ιστορία του τόπου.  την αυθεντικότητα της, με τα δώρα που η φύση απλόχερα χαρίζει στις Πλάτρες της Κύπρου. Η λεβάντα θεωρείται η βασίλισσα των βοτάνων για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, την μυρωδιά της το χρώμα της και την υπέροχη ομορφιά της.Λεβάντες

 Το πρόγραμμα: 

10.00 Φύτευση-Γραφείο Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού

11.00 Εγκαίνια του Royal Lavender Tea Room στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλατρών, Εγκαίνια Έκθεσης Προϊόντων Λεβάντας, Απόσταξη Λεβάντας

12.00 Καλωσορίσετε στον Μαγικό Κόσμο της Λεβάντας

12.30 Κοινωνική Προσφορά με Λεβάντα

4.00 Οι Ειδικοί Μαζί σας- Καλλιέργεια- Συγκομιδή

4.30 Επιχειρηματικότητα και Λεβάντα

5.00 Ομορφιά και Ευεξία Με Λεβάντα

5.30 Τουρισμός και Λεβάντα

6.00 Γαστρονομία και Λεβάντα

6.30 Οι Πλάτρες και η Λεβάντα

11.00-20.00 Έκθεση και Αγορά με προϊόντα Λεβάντας από όλη την Κύπρο

 

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια