Ύβρεις και προσωπικοί χαρακτηρισμοί μεταξύ Στουρνάρα – Κασιδιάρη στη Βουλή

895

Άγριο επεισόδιο μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ξέσπασε στην εξεταστική επιτροπή όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε ψεύτη τον κ.Στουρνάρα και ζήτησε οι απαντήσεις του να πάνε στον εισαγγελέα, να κρατηθεί και να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο.

Ο διοικητής απάντησε εκνευρισμένος «μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή,» φράση που είχε ως συνέπεια ο κύριος Κασιδιάρης να προχωρήσει σε επίθεση κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος με φράσεις όπως «παρτάλι» και «λαμόγιο».

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε ακόμα περισσότερο στην αίθουσα και επικράτησε πανδαιμόνιο όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης σε έντονους τόνους ζήτησε να συλληφθεί ο διοικητής λέγοντάς του «έχεις κατακλέψει τη χώρα είσαι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα». Από την πλευρά του ο κ. Στουρνάρας του απάντησε «κι εσείς είστε μέσα σε όλα τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής».

Αναλυτικά ο διάλογος:

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Τι θα κάνετε αν ο Πανταλάκης που τον διορίσατε στην Τράπεζα Αττικής πάει φυλακή;

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Δεν γνωρίζω τα γεγονότα.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Έχει ψευδορκήσει ο μάρτυς. Δεν έχει ασυλία. Να κρατηθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Μη μου σηκώνεις εμένα τον τόνο της φωνής

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Μη μου μιλάς εμένα στον ενικό

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ:: Μάθετε τρόπους

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Είσαι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Εσύ είσαι μέσα σε όλα τα εγκλήματα

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Η γυναίκα σου πως πήρε το 1,6 εκατομμύρια ευρώ; Παρτάλι. Λαμόγιο. Νόμιμα τα πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ;

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια