Οικογένεια Παβαρότι σε Τραμπ: Μην χρησιμοποιείς τις ερμηνείες του!

402

H οικογένεια Παβαρότι ζήτησε με επίσημη επιστολή από τον Ντόναλντ Τραμπ να μην χρησιμοποιεί στην εκστρατεία του, μουσικά κομμάτια με την ερμηνεία του μεγάλου Ιταλού τενόρου.

Την σχετική επιστολή υπογράφουν οι τρεις κόρες του Παβαρότι και η χήρα του Νικολέτα Μαντοβάνι. Μεταξύ των άλλων, θέλησαν να τονίσουν ότι «οι αξίες της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης που ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης στήριξε και εξέφρασε κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του είναι ασύμβατες με τις συνολικές απόψεις τις οποίες υποστηρίζει ο υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ».

Ο Αμερικανός πολιτικός και μεγιστάνας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Νessun Dorma (από την Τουραντότ του Τζάκομο Πουτσίνι) με ερμηνεία του Λουτσιάνο Παβαρόττι, κατά την άφιξή του στο Κλίβελαντ, όπου έλαβε και το επίσημο χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ως υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Όπως έχουν κάνει σε πρώτο πρόσωπο και άλλοι τραγουδιστές, εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην συγκεκριμένη χρήση της καλλιτεχνικής αυτής ερμηνείας» υπογραμμίζουν οι συγγενείς του μεγάλου Ιταλού τενόρου, ο οποίος πέθανε το 2007, σε ηλικία εβδομήντα δύο χρόνων.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια