«Όχι σε πρόωρες εκλογές, όχι σε πόλεμο με την Κυβέρνηση», λέει ο Μεϊμαράκης

435

Σε διαφορετικό μήκος κύματος κινούνται Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μειμαράκης, όπως προκύπτει από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ.

«Ζητούμενο παραμένει η εθνική συνεννόηση και όχι οι κραυγές .Το σύνθημα ‘φύγετε’ δεν είναι λύση, γιατί η χώρα θα σέρνεται και ο Τσίπρας θα μένει» είπε ο Βαγγέλης Μειμαράκης και διαμήνυσε ότι δεν προσυπογράφει έναν πόλεμο σε όλα τα πεδία με την κυβέρνηση.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κράτησε αποστάσεις για την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην αντιπροεδρία του κόμματος και τόνισε: «Η διοίκηση του κόμματος, η νομή της κομματικής εξουσίας και η ευθύνη αφορά τον πρόεδρο. Στα πρόσωπα δύσκολα θα συμφωνήσουμε. Με πολλούς μπορούμε και πρέπει να συνυπάρχουμε στην ΚΟ, αλλά δεν μπορεί να είναι στην ηγετική ομάδα και δεν μπορεί να κραυγάζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη από την ημέρα της εκλογής του. Θέλω να έχω μια τακτική επαφή μαζί του, αλλά αυτό έγκειται στον ίδιο» είπε. Αποστάσεις κράτησε από τους χειρισμούς της ΝΔ αναφορικά με το Σχέδιο Β, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση ( ΣΥΡΙΖΑ) όφειλε να έχει εναλλακτικό σχέδιο. Ωστόσο είπε ότι το σχέδιο αυτό έπρεπε να το έχουν εκπονήσει κρατικοί λειτουργοί και όχι εξωθεσμικοί σύμβουλοι που μπορεί να είναι και «τυχοδιώκτες».

Η ΑΥΓΗ

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης ξεκαθάρισε, ότι θα παρέμβει για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, όπως ο εκλογικός νόμος, η συνταγματική αναθεώρηση, η πορεία της χώρας, τα θέματα της συναίνεσης και της εθνικής συνεννόησης.

«Ο κ. Μεϊμαράκης είναι πρώην πρόεδρος του κόμματος, εξέχον, κορυφαίο στέλεχος της παράταξής μας. Έχει γνώση και μεγάλη εμπειρία. Και η άποψή του είναι πάντα σεβαστή και χρήσιμη. Όλοι γνωρίζουν ότι η πόρτα του προέδρου του κόμματος είναι πάντα ανοιχτή» σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη , ο οποίος δεν προτίθεται να κινηθεί σε τροχιά ρήξης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια