Όλγα Γεροβασίλη: Διαβλητή η θέση της Ν.Δ. για το μέλλον των τηλεοπτικών αδειών

316

Για αποκατάσταση της νομιμότητα με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και επιτέθηκε στη Ν.Δ. λέγοντας ότι υπάρχει πολιτικό ζήτημα με τη στάση που τηρεί.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, η κ. Γεροβασίλη τόνισε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει πολιτικό ζήτημα: καλώ τη Ν.Δ. να αλλάξει τη στάση της».

Σημείωσε ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. υπέπεσε σε αντιφάσεις με όσα δήλωσε. «Είναι διαβλητή η θέση της Ν.Δ. για το μέλλον των αδειών», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως «αν η Ν.Δ. ακυρώσει το διαγωνισμό σε αυτούς που έχουν πληρώσει για άδειες, θα δώσει λεφτά πίσω; Να το πει στον ελληνικό λαό».

Ερωτηθείσα για το μέλλον των ήδη λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών που δεν θα αναδειχθούν από τη διαγωνιστική διαδικασία, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε, ότι σε 90 ημέρες μετά το διαγωνισμό η Digea θα διακόψει το ψηφιακό σήμα των μη αδειοδοτημένων.

Η κ. Γεροβασίλη είπε ακόμη, ότι δεν θα υπάρξουν άλλες πανελλαδικές άδειες. «Αν προσθέταμε άδειες μετά το διαγωνισμό θα ήταν άδικο για όσους πλειοδότησαν σε αυτόν», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια