Ψάχνουν εταιρικό σχήμα για VLTs οι στοιχηματζήδες!

- Να μην τους καταλάβουν στον διαγωνισμό στον ΟΠΑΠ, να βρουν κανένα κορόιδο να βάλει λεφτά, την ώρα που το ΚΕΦΟΜΕΠ τούς έχει δεσμεύσει τους λογαριασμούς!

1676

 

…καλά πληροφορημένες πηγές μας ενημερώνουν ότι η γνωστή παρέα των νταραβεριτζήδων που έχει πλουτίσει μέσα από τον ιντερνετικό στοιχηματισμό, οι γνωστοί τζογαδόροι δηλαδή, παρέα με τους εργολάβους συνεταίρους τους και τους πρώην διαχειριστές του δημοσίου τζόγου που παρέχουν υπηρεσίες εδώ και καιρό στον ιδιωτικό, ψάχνουν ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ και «κορόιδα» που θα μπουν μπροστά, προκειμένου να πάνε να διεκδικήσουν άδεια VLTs στον σχετικό διαγωνισμό του ΟΠΑΠ!

Βλέπετε, από τη μία θέλουν να κρύψουν στη διαγωνιστική διαδικασία το ασυμβίβαστο λόγω ενασχόλησής τους με τον ηλεκτρονικό τζόγο. Από την άλλη, ψάχνουν κανέναν αφηρημένο που θα βάλει λεφτά και, τέλος, οι ίδιοι είναι εγκλωβισμένοι. Βλέπετε, το ΚΕΦΟΜΕΠ δεν παίζει. Και έχει ήδη δεσμεύσει 35 εκατ. ευρώ ενός εκ των συνεταίρων για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή μετά από επώνυμες καταγγελίες…

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια