Ψάχνοντας τον Σκλαβενίτη του ΔΟΛ!

861

-Οι καυτοί τίτλοι των «ΝΕΩΝ» και του «ΒΗΜΑΤΟΣ»!

-Ο Ι. Αλαφούζος και η αλλαγή στάσης απέναντι στην κυβέρνηση

…οι πιστώτριες τράπεζες έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να αναζητηθεί λύση τύπου Σκλαβενίτης – Μαρινόπουλος στην περίπτωση του ΔΟΛ!

Ένας στρατηγικός επενδυτής ο οποίος θα δανειοδοτηθεί και θα διευθετήσει τις υποχρεώσεις απέναντι στους πιστωτές προκειμένου το Συγκρότημα της Μιχαλακοπούλου να παραμείνει ζωντανό.

Υπό αυτό το πρίσμα έχουν γίνει συζητήσεις, εκτός των άλλων, και με τον Ι. Αλαφούζο του ΣΚΑΪ, οι οποίες όμως ακόμη δεν έχουν προχωρήσει.

Αν και το αφεντικό του ομίλου του Φαλήρου φλερτάρει εσχάτως με την κυβέρνηση και έχει γίνει ήδη αντιληπτό, ανεξαρτήτως της επίσκεψης Παππά στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, ότι η κριτική από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο έχει στρογγυλέψει πολύ!

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πάντως πως ο Ι. Αλαφούζος δεν ενδιαφέρεται για τον ΔΟΛ, αλλά για τους δύο ισχυρούς τίτλους «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ»!

Όμως η υπόθεση των τίτλων είναι αλληλένδετη με το μέλλον του μαγαζιού και δεν επιλύεται εύκολα τουλάχιστον αποσπασματικά.

-Δεσμεύσεις στο Πόρτο Χέλι και στη Μιχαλακοπούλου επειδή άργησε ΜΙΑ ΜΕΡΑ τη δόση!!!

Πάντως, οι τράπεζες έχουν πλέον εξαντλήσει την αυστηρότητά τους προς τον Σταύρο Ψυχάρη, με ενέργειες ακραίες και ακατανόητες, θεωρώντας ενδεχομένως πως αποτελεί αδύναμο κρίκο και θέλουν να δώσουν μηνύματα παραδειγματισμού!!!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι οι πιστώτριες τράπεζες δέσμευσαν το σπίτι του Στ. Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι, αλλά και τις εγκαταστάσεις στη Μιχαλακοπούλου, επειδή το αφεντικό του ΔΟΛ άργησε ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (!!!) να καταβάλει το ποσόν των 700 χιλιάδων ευρώ!

Αντί για την Παρασκευή, ο Στ. Ψυχάρης κατέβαλε τα χρήματα τη Δευτέρα το πρωί και οι τράπεζες προχώρησαν στις δεσμεύσεις!!!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια