Χωρίζουν οι δρόμοι της Αθηνάς και του Αλβάρο

675

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του κόσμου, παίρνει διαφορετικούς δρόμους. Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δεν είναι πλέον μαζί. σύμφωνα με δημοσίευμα Βραζιλιάνικης εφημερίδας.

«Epoca»

Η «χρυσή κληρονόμος» αισθανόταν εγκλωβισμένη στη σχέση της αναφέρει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού. Ο γάμος τους «πήγαινε» από το κακό στο χειρότερο τόσο για την κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση, όσο και για τον 43χρονο σύζυγό της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα «Epoca».

Την ίδια ώρα, ενημερωτική ιστοσελίδα αναφέρει πως εξαιτίας του χωρισμού της η Αθηνά Ωνάση, είναι πολύ πιθανό να αναβάλει τα σχέδιά της για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου θα εμφανιζόταν με τα χρώματα της Ελλάδας.

Γερμανική ιστοσελίδα γράφει «χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση έπιασε τον άντρα της επ’ αυτοφώρω με άλλη γυναίκα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαΐου, με την Αθηνά να πιάνει στα πράσα τον Ντόντα με Ισπανίδα γυναίκα. Επίσης, αναφέρει το σάιτ: η Αθηνά δεν φορά εδώ και αρκετό το δαχτυλίδι του γάμου της και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ενώ είναι και εμφανώς αδυνατισμένη.

Και συνεχίζει: «Ο σύζυγός της δεν είναι εδώ και μέρες στο πλευρό της. Σε αγώνες που έγιναν στη Βρετάνη, στα μέσα Μαΐου, ο Ντόντα ήταν μόνος του, μαζί με την κόρη του Βιβιάν. Αλλά ακόμη και πριν από αυτό, όταν η Αθηνά Ωνάση (4-8 Μαΐου) συμμετείχε σε ένα τουρνουά στο Hamburg-Klein Flottbek, ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόντα έλειπε από το πλευρό της γυναίκας του. Αυτό, μάλιστα, προκάλεσε τη μεγάλη έκπληξη των αναβατών που πήραν μέρος στους αγώνες γιατί ο Ντόντα πάντα πήγαινε στο Αμβούργο!».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια