Χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις – Φόβοι για πολλούς παγιδευμένους σκιέρ

453

Μια χιονοστιβάδα παρέσυρε πολλούς σκιέρ σήμερα το πρωί σε ανοικτή πίστα του χιονοδρομικού κέντρου της Τιν στις γαλλικές Άλπεις , όπως ανακοίνωσε η χωροφυλακή.
«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κάτω από τη χιονοστιβάδα», διευκρίνισε μια εκπρόσωπος της χωροφυλακής.

Η επιχείρηση διάσωσης είναι δύσκολη εξαιτίας της μειωμένης ορατότητας στην περιοχή που εμποδίζει την πτήση των ελικοπτέρων, με αποτέλεσμα τα σωστικά συνεργεία να είναι αναγκασμένα να μεταβούν στην περιοχή πεζή.

Η Daily Mail, επικαλούμενη εργαζόμενο στις υπηρεσίες διάσωσης, αναφέρει πως στο θέρετρο βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκατοντάδες σκιέρ, ενώ υπήρχε προειδοποίηση για χιονοστιβάδα.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, τέσσερις άνθρωποι είχαν χάσει την ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα σε περιοχή εκτός πίστας.

Εικόνες από το σημείο:

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια