Χατζηδάκης: Σπάσατε το παγκόσμιο ρεκόρ κοροϊδίας!

591

Στις συνεχείς δηλώσεις του πρωθυπουργού για την αξιοποίηση των χρημάτων που μπαίνουν στα δημόσια ταμεία από τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρθηκε στην ομιλία του στην επιτροπή προϋπολογισμού της Βουλής ο Κωστής Χατζηδάκης. Επισήμανε ότι ο κ Τσίπρας δεσμεύτηκε για προσλήψεις στην υγεία, τη δημιουργία νέων παιδικών σταθμών κοκ.

«Έκανα τους υπολογισμούς και αρκούν για 4000 γιατρούς ή νοσηλευτές με μικτά… 532 ευρώ», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Σπάσατε το παγκόσμιο ρεκόρ κοροϊδίας, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο έχει κοστίσει στη χώρα η περίοδος διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. «Έχετε κοστίσει 15 χιλιάδες ευρώ στο κάθε νοικοκυριό», τόνισε και σημείωσε «τα 25 δις ευρώ που χάθηκαν από την εξαέρωση της προηγούμενης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, τα 5,5 δις ευρώ της νέας ανακεφαλαιοποίησης, τα 9 δις ευρώ του πακέτου μέτρων 15′- 18′ » κοκ.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια