Φωτογράφιση της Μισέλ Ομπάμα για φιλανθρωπικό σκοπό

855

Αν για κάτι άφησε εποχή στο Λευκό Οίκο η Μισέλ Ομπάμα αυτό ήταν το στιλ της. Κομψό και κλασικό, χωρίς υπερβολές, κάθε ρούχο που φορά η Πρώτη Κυρία γίνεται ανάρπαστο.

Όταν μάλιστα το προσωπικό στιλ της Μισέλ Ομπάμα έρχεται να συνδυαστεί με την πλούσια φιλανθρωπική της δράση, τότε μόνον κέρδος μπορεί να προκύψει, αυτή τη φορά για τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο που δυσκολεύονται να πάνε σχολείο.

instyle_2

Έτσι η Μισέλ Ομπάμα, που πόζαρε για το διάσημο περιοδικό InStyle, συνεργάστηκε με το περιοδικό και ζήτησε από διάσημος Αμερικανούς σχεδιαστές να δημιουργήσουν τις επονομαζόμενες tote bags.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις τους, που ξεκινούν στις 14 Οκτωβρίου και σε τιμές από 52 έως τα 64 δολάρια, θα διατεθούν στην οργάνωση «Peace Corps Let Girls Learn» που στοχεύει να στέλνει κάθε χρόνο στο σχολείο όσο το δυνατόν περισσότερα από τα τουλάχιστον 62 εκατ. κορίτσια σε όλο τον κόσμο που δεν πηγαίνουν σχολείο εξαιτίας φυσικών, πολιτιστικών ή οικονομικών εμποδίων.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια