«Φουντώνουν» τα σενάρια για Ολυμπιακό και Μιραλάς

251

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για νέα κίνηση των «ερυθρόλευκων» για τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι υπ’ ατμόν από την Έβερτον. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

To χθεσινό περιστατικό με τον υπηρεσιακό τεχνικό της Έβερτον, Ντέιβιντ Άνσγουορθ, να διώχνει τον Μιραλάς από την προπόνηση των «ζαχαρωτών» λόγω αδιαφορίας, έφερε ξανά στο προσκήνιο τον Βέλγο επιθετικό για τον Ολυμπιακό ενόψει Γενάρη.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν και την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στον Λιμάνι, όμως το deal με την αγγλική ομάδα δεν προχώρησε, εξαιτίας των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον σημερινό αθλητικό Τύπο, οι συνθήκες για να επιστρέψει ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό είναι πλέον πιο ευνοϊκές από ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι εύκολη η μεταγραφή του.

Είναι προφανές, όμως, πως το χθεσινό επεισόδιο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αναφορικά με τον μέλλον του παίκτη στην Έβερτον, η οποία δεν έχει τον στα βασικά της πλάνα, γι’ αυτό και οι περισσότερες συμμετοχές του στην Premier League είναι ως αλλαγή.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια