Φθηνά κόλπα χρεώνει στην Κυβέρνηση το ΚΚΕ

683

Ως «φτηνό κόλπο» χαρακτηρίζει ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, τη ρητορική κυβερνητικών στελεχών περί «νερού στον μύλο της ΝΔ» με αφορμή τον εκλογικό νόμο. Ο Νίκος Καραθανασόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Αξία», αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση γνωρίζει καλά ότι αυτό που για δεκαετίες έχει καταγραφεί ως θέση της “Αριστεράς” είναι η απλή αναλογική, δηλαδή η αποτύπωση σε βουλευτικές έδρες του εκλογικού αποτελέσματος, κι αυτό σημαίνει όχι μόνο κατάργηση του μπόνους, αλλά και του πλαφόν του 3%. Αυτή είναι η θέση του ΚΚΕ, κι αυτό ήταν το περιεχόμενο της πρότασης νόμου του ΣΥΡΙΖΑ το ’12, που την έκανε γαργάρα.

Το ΚΚΕ, συνεπές στις θέσεις του, θα ψηφίσει “παρών” επί της αρχής, γιατί αυτός ο εκλογικός νόμος δεν είναι απλή αναλογική, ενώ θα ψηφίσει το άρθρο για την κατάργηση του μπόνους και την ψήφο στα 17.

Η αντιγραφή παλιών φτηνών κόλπων του ΠΑΣΟΚ για το ποιος ρίχνει νερό στον μύλο της ΝΔ κατέρρευσε όταν όλοι μαζί πριν από έναν χρόνο ψήφιζαν το τρίτο μνημόνιο»

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια