Φεύγει από το ποδόσφαιρο, επενδύει στα media o Γιάννης Αλαφούζος

521

Σε ένα στάδιο δυναμικών επενδύσεων μπαίνει η πλευρά Γιάννη Αλαφούζου, αφού η πρώτη φουρνιά των επενδύσεων στο τηλεοπτικό κομμάτι και κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα έχουν αποδώσει τα μέγιστα για τον Σκάι. Στο περιβάλλον του υπάρχουν πολλές διαφορετικές τάσεις ως προς τις επόμενες κινήσεις του επιχειρηματία. Καταρχάς, υπάρχει μία δύσκολη συγκυρία για την οικογένεια καθώς πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας των Γιάννη και Θέμη, Αριστείδης Αλαφούζος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» ο θανών είχε ήδη μοιράσει μία περιουσία περίπου 700 εκατ. ευρώ στα δύο αδέρφια. Αυτό έδωσε μία μεγάλη ρευστότητα στα δύο αδέρφια που χειρίζονται ο μεν Γιάννης τον Σκάι και ο δε Θέμης την «Καθημερινή».

Αυτό που δεν ήταν γνωστό, όμως, είναι ότι ο Αριστείδης Αλαφούζος διατηρούσε και μία περιουσία από πολλά ακίνητα, σπίτια, μετοχές κ.ά. τα οποία επίσης μοίρασε στα παιδιά του, ανεβάζοντας τον πήχυ της περιουσίας για τους Γιάννη-Θέμη σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα. Πλέον η ρευστότητα και των δύο αδερφών είναι πολύ μεγάλη, και μάλιστα σε μία εποχή που οι αξίες, εμπορικές και μη, έχουν πέσει πάρα πολύ δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον επένδυσης και διείσδυσης στην τηλεοπτική αγορά και όχι μόνο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια