Φάρατζ » Ημέρα Ανεξαρτησίας»

530

Για νίκη των «πραγματικών ανθρώπων» ενάντια στις πολυεθνικές, τις τράπεζες, καθώς και σε όσους «εξαπατούσαν» έκανε λόγο ο Νάιτζελ Φάρατζ, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων που έδινα σαφές προβάδισμα στην έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε

Ο δεξιός ευρωσκεπτικιστής ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) σημείωσε πως πρόκειται για σημαντικό βήμα προς μια Ευρώπη των εθνών – κρατών, που θα έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους και θα ανταλλάσσουν αγαθά, ενώ μίλησε και για «ημέρα ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου».

Νωρίτερα πάντως όπου τα γκάλοπ έδιναν παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ ο Φάρατζ είχε παραδεχθεί την ήττα του, ωστόσο, μετά από το θρίλερ των αποτελεσμάτων, καλωσόρισε την επικράτηση του «Leave», δηλώνοντας ότι την 23η Ιουνίου, κερδίσαμε την ανεξαρτησία μας.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια