Φάκελος «JonBenet Ramsey»: Οι γονείς κάλυπταν τον δολοφόνο γιο τους [pics+videos]

535

Είκοσι χρόνια μετά την  άγρια δολοφονία της JonBenet Ramsey και  έρχονται  στο φως της δημοσιότητας  ανατριχιαστικά στοιχεία  μέσα από το ντοκιμαντέρ του CBS .

jonbenet-ramsey1

Μια ομάδα ερευνητών επανεξέτασε την υπόθεση δολοφονίας της βασίλισσας των παιδικών καλλιστείων και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι η 6χρονη τότε JonBenet Ramsey δολοφονήθηκε από τον μεγαλύτερο αδελφό της, Burke και οι γονείς της κάλυψαν τη δολοφονία.

jonbenet-ramsey-2

Ήταν 26 Δεκεμβρίου το 1996 όταν οι γονείς δήλωσαν ότι η μικρή είχε απαχθεί από το σπίτι της οικογένειάς, ενώ λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε χτυπημένη και στραγγαλισμένη στο κελάρι του σπιτιού.

jonbenet-ramsey3

Οι γονείς τότε άφησαν την υπόθεση ως «ανεξιχνίαστο έγκλημα» καθώς δεν ήθελαν καμία συμμετοχή στην έρευνα ωστόσο τα στοιχεία των ερευνητών δείχνουν πως ο αδερφός της είναι ο δολοφόνος ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήταν προμελετημένος αλλά τυχαίος αφού έγινε καβγάς για έναν ανανά.

jonbenet-ramsey-5

jonbenet-ramsey-6

Ο αδερφός της είκοσι χρόνια μετά τη δολοφονία, μίλησε για πρώτη φορά τονίζοντας: «Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι η μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου σε άσχημη κατάσταση και να φωνάζει Θεέ μου, Θεέ μου, Θεέ μου. Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι. Έμεινα εκεί. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω».

Δείτε τα βίντεο:

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια