Υπόθεση του εξαφανισμένου Μπεν Νίνταμ: Βρετανοί ερευνητές στην Κω

749
Στην Κω θα βρίσκονται εδώ και μέρες. Και συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από την Κυριακή, 8/9ου ενώ γνωρίζουμε πως θα παραμείνουν καί για τις επόμενες δύο εβδομάδες τρεις Βρετανοί. Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ.

Πιο συγκεκριμένα, δύο Άγγλοι ντέτεκτιβ και ένας συμπατριώτης τους, αλλά ελληνικής καταγωγής αστυνομικός, έχουν ήδη επισκεφτεί το νησί και μάλιστα, όπως γράφει το kosnews24.gr, την Τρίτη (10/05) θα είναι στη διάθεση των δημοσιογράφων στο αγρόκτημα στο οποίο εξαφανίστηκε ο Μπεν Νίνταμ τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία 21 μηνών.

Η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ σε μία ακόμη απόπειρα να βρεθούν στοιχεία για την ομολογουμένως μυστηριώδη αυτή εξαφάνιση, έλαβε επιχορήγηση από τη βρετανική κυβέρνηση για ένα νέο κύκλο ερευνών!

Μια φιλανθρωπική οργάνωση, που ακούει στο όνομα: Crimestoppers, μάλιστα, προσφέρει αμοιβή 12.500 Ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν σε οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ. Προφανώς περιμένουν να καρποφορήσει αυτή η κίνηση.

Στη διάθεση του κοινού έχουν δοθεί τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων για να έρθουν σε επαφή με τους Βρετανούς αστυνομικούς εφόσον έχουν να προσφέρουν πληροφορίες (6951 040208 και 6951 04021 ελληνική/αγγλική γλώσσα και 6951040226 αγγλική γλώσσα).

Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση opben.needham@southyorks.pnn.police.uk.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια