ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ: Ο Τράα, ο Χριστοδουλάκης και ο… άνθρωπος του Προέδρου

579

Την ίδια ώρα, η ονοματολογία γύρω από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ δίνει και παίρνει. Η «Α» εδώ και καιρό έχει γράψει ότι βασικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου παραμένει ο γνωστός σε όλους μας από τη θητεία του στο ΔΝΤ Μπομπ Τράα! Για τις θέσεις των μελών του Δ.Σ. ακούγεται, μεταξύ άλλων, το όνομα του τεχνοκράτη και πρώην υπουργού κ. Χριστοδουλάκη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ή, για να είμαι σαφέστερος, διαψεύδεται σχετικά.

Ακούστηκε ακόμη το όνομα καλοντυμένου (με ατσαλάκωτο κοστούμι και μεταξωτό μαντηλάκι) έμπειρου τεχνοκράτη που είχε διατελέσει επί ΠΑΣΟΚ επικεφαλής σε επενδυτική θέση. Οι πληροφορίες λένε ότι η πρόταση για το συγκεκριμένο πρόσωπο εντοπίζεται στην Προεδρία της Δημοκρατίας και στη συγγενική σχέση του εν λόγω τεχνοκράτη με το ευρύτερο περιβάλλον του Προέδρου Πάκη!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια