Τόσκας: Από έναν κακοήθη δέχτηκε επίθεση ο διοικητής της Τροχαίας

659

Την εκδοχή ότι ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργος Διαμαντόπουλος, που δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Δευτέρας, χτυπήθηκε από ένα πρόσωπο και όχι από ομάδα αντιεξουσιαστών έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. «Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ένας ευγενέστατος άνθρωπος χτυπήθηκε από κάποιον κακοήθη που αποσπάστηκε από μια πορεία. Προσπαθούμε να τον βρούμε» τόνισε ο κ. Τόσκας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Πρακτορείο».

«Απαράδεκτη κατάσταση, αλλά από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνουν μια κακού είδους προπαγάνδα και αναδεικνύουν επιμέρους ζητήματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις» είπε ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας.

Την εκδοχή ότι ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντόπουλος δέχθηκε επίθεση από ένα πρόσωπο και όχι από ομάδα αντιεξουσιαστών ανέδειξε την Τετάρτη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οποία δημοσίευσε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα σχετικά με την επίθεση στον διευθυντή της Τροχαίας.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή για τον ξυλοδαρμό.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια