Τσιρώνης: Η σημαία που αγοράζουμε δεν είναι εθνικό σύμβολο!

289

Στη γραμμή Παρασκευόπουλου πήγε ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιρώνης, μιλώντας στον ραδιόφωνο σταθμό NORTH 98, ισχυρίστηκε πως «είναι άλλο πράγμα η σημαία που είναι στο ιστό δημόσια και άλλο η σημαία που αγοράζουμε ιδιωτικά. Αυτή δεν είναι σύμβολο».

«Ο κ. Παρασκευόπουλος ως βουλευτής πλέον και ως άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης έχει δίκιο θεωρητικά ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά και μην λαϊκίζουμε ανάμεσα στη σημαία που είναι το σύμβολο που είναι οι σημαίες των δημοσίων κτιρίων, στις σημαίες που όλοι μας όσοι υπηρετήσαμε σε μάχιμες μονάδες και υπερασπιστήκαμε την πατρίδα μας όταν σηκώσαμε αυτήν τη σημαία ως σύμβολο», είπε ο κ. Τσιρώνης και πρόσθεσε:

«Άλλο πράγμα η σημαία που είναι αναρτημένη σε έναν ιστό δημόσιο και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω από τον Κοκκώνη. Εγώ προσωπικά ως Γιάννης Τσιρώνης θα υπερασπιζόμουν ακόμη και αυτή τη σημαία, αλλά δυστυχώς ζούμε σε δημοκρατία , κάποιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται διαφορετικά και με πρώτη ευκαιρία προβαίνουν σε αυτές τις ασχημονίες, αλλά άλλο πράγμα να καταδικάσουμε πολιτικά τις ασχημονίες και άλλο να ποινικοποιήσουμε διαρκώς και με νόμους».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια