«Τσαλικοχαμός» σε Ελλάδα και εξωτερικό…

618

Η τελευταία εβδομάδα του Γιώργου Τσαλίκη σε Αμερική και Καναδά ξεκίνησε, στο πλαίσιο μιας sold out περιοδείας από την αρχή μέχρι το τέλος της!

Βοστώνη, Σικάγο, Τορόντο, Σάρλοτ, Μόντρεαλ, Φλοριντα, Καλγκαρι,Λας Βέγκας, Νέα Υόρκη, Βαλτιμορη όλοι οι σταθμοί της περιοδείας του Γιώργου Τσαλίκη. Το τι επικρατεί σε κάθε εμφάνιση του μπορείτε όλοι να δείτε από videos και φωτογραφίες που ανεβάζει ο ίδιος καθημερινά! Τεράστιοι χώροι ασφυκτικά γεμάτοι, πολύ αγάπη από τους ομογενείς όλων των ηλικιών και φυσικά απίστευτο κέφι και θετική ενέργεια που την χαρίζει απλόχερα σε όλους .

Παράλληλα το ”Χαϊδεμένο” παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας και της Κύπρου ενώ φτάνει τα 1.500.000 views σε 40 μέρες…

Με το ”Χαϊδεμένο” να κάνει το χαμό του, το ”Μέχρι το ξημέρωμα” το επόμενο single από το ολοκληρωμένο cd που έρχεται, είναι έτοιμο σε λίγες μέρες να ακουστεί και αυτό δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα!

Ο Γιώργος γυρίζει λοιπόν την ερχόμενη βδομάδα μετά τον πάταγο που κάνει σε Αμερική και Καναδά, αδειάζει τις βαλίτσες και τις ξαναγεμίζει αφού ξεκινάει η μεγάλη του καλοκαιρινή περιοδεία ” Μέχρι το Ξημέρωμα” σε Ελλάδα και Κύπρο!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια