Τσακαλώτος: Πρώτο βήμα για να αφήσουμε πίσω μας την ύφεση

1613

Σταθερό και θετικό έδαφος , βλέπει ο Υπουργός Οικονομικών για να ανασάνει η Ελληνική οικονομία μετά τις χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup. «Υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για να μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι αυτή είναι η αρχή αντιστροφής του φαύλου κύκλου στον οποίο είχε περιέλθει η Ελλάδα, με ύφεση και μέτρα, και ότι η χώρα με την επιστροφή των επενδυτών θα μπει σε έναν ενάρετο κύκλο» τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Ο Υπουργός Οικονομικών τόνισε για το χρέος ότι κάποια μέτρα θα εφαρμοστούν βραχυπρόθεσμα, δηλαδή, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης και ως τη λήξη του προγράμματος. «Είναι σημαντική στιγμή για την Ελλάδα, μετά από πολύ καιρό. Η συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού προέβλεπε ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις για το χρέος και τώρα υπάρχει ένα συνολικό πακέτο», υπογράμμισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια