Τσίπρας: Σημαντικό έργο υποδομής το αεροδρόμιο της Πάρου [Βίντεο]

430

«Εξαιρετικά σημαντικό έργο υποδομής που θα δώσει ώθηση στον τουρισμό και την οικονομία», χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το νέο αεροδρόμιο της Πάρου, κατά την ομιλία του μετά τα εγκαίνια του αερολιμένα.

Ακόμη, το τελευταίο στάδιο του έργου υλοποιήθηκε μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα 102 ημερών και παρά τις δημοσιονομικές δυσκολίες, ενώ αποτελεί «παράδειγμα για το πως όταν υπάρχει ο συνδυασμός της πολιτικής βούλησης και της θέλησης των πολιτών και των τοπικών φορέων τότε μπορούμε να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα.»

Τέλος, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι το έργο όχι μόνο δεν ήταν κοστοβόρο, αλλά θα συνεισφέρει στην εξοικονόμηση πόρων, καθώς το κράτος θα σταματήσει να καταβάλει τα 4,2 εκατ. που διέθετε κάθε χρόνο για την χρηματοδότηση της Πάρου ως άγονης γραμμής.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια