Τσίπρας και σύμμαχοι ξεπούλησαν το 61,31% του λαού , σχολιάζει η ΛΑΕ

432

«Ημέρα πένθους για τον Αλέξη Τσίπρα και τους συμμάχους του που ξεπούλησαν το 61,31% του λαού στους τροϊκανούς επικυρίαρχους» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΛΑΕ για τον ένα χρόνο από το δημοψήφισμα. Από την πυρά της δεν γλιτώνει ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση αφού η ΛΑΕ στρέφεται κατά του εκπροσώπου της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου υποστηρίζοντας ότι ένα χρόνο μετά οι «Μενουμευρωπαίοι» δεν μπορούν «να ξεπεράσουν το τρανταχτό Όχι».

«Για  τον ελληνικό λαό που είδε να διαψεύδονται  οι προσδοκίες του, η επέτειος του δημοψηφίσματος αποτελεί μήνυμα ενότητας  και  αγώνα απέναντι στην λιτότητα, την φτωχοποίηση  και την εξαθλίωση  που βίωσε και βιώνει» τονίζεται στην ανακοίνωση και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση που προγραμματίζεται για το απόγευμα στις 19.00 στην Ομόνοια.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια