Τσίπρας: Επιτυχία της Κυβέρνησης ο «κόφτης» του χρέους

542

Σχετικά με το κόφτη χρέους, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι θα αποφέρει σημαντικό δημοσιονομικό περιθώριο από το 2020 έως το 2060 και τελειώνει την υπόθεση Grexit.

Συγκεκριμένα, ο κόφτης χρέους θα αποφέρει σημαντικό δημοσιονομικό περιθώριο από το 2020 έως το 2060 και τελειώνει την υπόθεση Grexit. Ο πρωθυπουργός απέφυγε ωστόσο να ποσοτικοποιήσει το άμεσο όφελος που είπε ότι παρέχει η συμφωνία.  Υποστήριξε μάλιστα ότι αν οι προηγούμενες κυβερνήσεις μπορούσαν να διανοηθούν μία τέτοια επιτυχία και την είχαν πετύχει θα διοργάνωναν φιέστα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Πετύχαμε την ολοκληρωση της αξιολόγησης και τον κόφτη χρέους χωρίς να πάμε πίσω από τις κόκκινες γραμμές» που είχαμε θέσει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, είπε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στη συμφωνία του Eurogroup της 24ης Μαΐου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια