Τσίπρας για Κυπριακό: Με το χιόνι ήρθε η Γενεύη εδώ

407

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το αν θα μεταβεί στη Γενεύη, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «με το χιόνι ήρθε η Γενεύη στην Αθήνα. Θα δούμε».

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο τάχθηκε υπέρ μιας λύσης που «δεν μπορεί παρά να είναι προς όφελος των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, θα είναι βιώσιμη, λειτουργική και θα απομακρύνει τον φόβο από τον κυπριακό λαό».

«Θεωρώ», πρόσθεσε, «ότι πέραν της ισχυρής εθνικής γραμμής δημιουργείται και μια κοινή ευρωπαϊκή γραμμή, γιατί αυτά τα επιχειρήματα συνάδουν με το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα εξεύρεσης λύσης σε αυτήν την κατεύθυνση». Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από τη μια πλευρά του τραπεζιού, αλλά και από την άλλη.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια