Τραμπ: «Ψευδείς ειδήσεις» οι διαρροές του Λευκού Οίκου

293

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καταγγέλλει ότι πολλές από τις διαρροές πληροφοριών από τον Λευκό Οίκο που επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης, είναι «ψευδείς ειδήσεις».
Η δήλωση αυτή έγινε μετά την δημοσιοποίηση αναφορών που εμπλέκουν τον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ σε μια προεκλογική προσπάθεια οργάνωσης ενός μυστικού δικτύου επικοινωνίας με την Ρωσία, πριν από την προεδρική εκλογή του Τραμπ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ που επέστρεψε στην Ουάσινγκτον από την πρώτη εννέα ημερών επίσκεψή του, στην Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, τις Βρυξέλλες και την Σικελία, βρίσκεται αντιμέτωπος με καταιγιστικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση αυτή.
«Κατά την γνώμη μου, πολλές από τις διαρροές πληροφοριών που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο, είναι κατασκευασμένα ψέματα που αναπαράγονται από τα #FakeNews media», έγραψε ο πλανητάρχης σε μια σειρά αναρτήσεων του στο Twitter.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια