Τραμπ: Σαρκαστικό σχόλιο η προτροπή για τα «χαμένα» mails της Κλίντον

380

Σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις μετά την έκκληση του προς την Ρωσία, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως το επίμαχο σχόλιο του ήταν σαρκαστικό.

«Όμως έχουμε 33.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (της Κλίντον) τα οποία διαγράφτηκαν, και το αληθινό πρόβλημα είναι τι ειπώθηκε σε αυτά τα email της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών (DNC)», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στα μηνύματα που δημοσιοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον ιστότοπο WikiLeaks.

«Αν δεις τι λέχθηκε σε αυτά τα email, είναι ντροπή. Είναι ντροπή», επέμεινε ο Τραμπ. Τα μηνύματα της DNC δείχνουν ότι η ηγεσία του κόμματος ευνόησε την Κλίντον έναντι του αντιπάλου της στην κούρσα για το χρίσμα, τον γερουσιαστή του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς. Η Επιτροπή υποτίθεται είναι ουδέτερη.

Η εξήγηση που έδωσε ο Τραμπ για τις επίμαχες δηλώσεις του είχε ήδη προαναγγελθεί από στελέχη της εκστρατείας του και υποστηρικτές του, που τόνιζαν από χθες ότι τα σχόλια αυτά ήταν χιουμοριστικά, όχι σοβαρά.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια