Τραμπ για Βrexit: «Oι Βρετανοί πήραν πίσω την χώρα τους»

667

Ως «κάτι σπουδαίο» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος που έφερε την χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι «Βρετανοί πήραν πίσω την χώρα τους» δήλωσε από το θέρετρο γκολφ που διατηρεί στη Σκωτία, ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, συσχετίζοντας παράλληλα, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με το πρόβλημα μετανάστευσης που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. «Λαοί είναι θυμωμένοι παντού, είναι θυμωμένοι για σύνορα, είναι θυμωμένοι για σύνορα, είναι θυμωμένοι επειδή άλλοι έρχονται στη χώρα τους και παίρνουν τον έλεγχο και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο κ. Τραμπ εκτίμησε ότι παρόμοιες εξελίξεις με αυτές της Βρετανίας θα υπάρξουν και στις Η.Π.Α., ενώ όσον αφορά την πόλωση στην οποία οδήγησε την βρετανική κοινωνία το δημοψήφισμα, ο μεγιστάνας ανέφερε πως οι πληγές θα επουλωθούν.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια