Τραμπ: Αν δεν κερδίσω τις εκλογές θα πάω διακοπές

551

Αντιμέτωπος με την κατακρήμνιση των ποσοστών του στις δημοσκοπήσεις, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε σήμερα να υποβαθμίσει το προσωπικό κόστος που θα είχε μια ενδεχόμενη ήττα του από τη Χίλαρι Κλίντον.

«Αν σε 90 ημέρες αποτύχω επειδή είμαι πολιτικώς ορθός, ενώ υποτίθεται ότι είμαι ο έξυπνος υποψήφιος και αυτός με τις καλύτερες προτάσεις, δεν χάθηκε κι ο κόσμος», είπε σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC. «Ξέρετε, θα επιστρέψω σε μια ωραία ζωή. Δεν είναι αυτό που θέλω, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, όμως θα δούμε», πρόσθεσε.

«Σε τελική ανάλυση, είτε θα γίνει είτε θα κάνω μεγάλες, ωραίες διακοπές», συνέχισε ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που του αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του στο ιδιωτικό κλαμπ που διαθέτει, στο Γουέστ Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα.

Ο Τραμπ προετοιμάζει το έδαφος για την ήττα από την περασμένη εβδομάδα, όταν υποστήριξε ότι μπορεί να του «κλέψουν» τη νίκη. «Πιστέψτε με, πρέπει να προσέχουμε στις 8 Νοεμβρίου γιατί αυτές οι εκλογές θα είναι νοθευμένες», είπε.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια