Το «success story» Τσίπρα και ο ευρωσκεπτικισμός που απειλεί τη στρατηγική Μητσοτάκη…

422

Την ώρα που ο ευρωσκεπτικισμός λαμβάνει ανησυχητική δημοφιλία (και) στην ελληνική κοινωνία, ο πρωθυπουργός επιλέγει τη στρατηγική του «κατενάτσιο», προσδοκώντας την παρέμβαση Τραμπ για να αποσυρθεί το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα, ώστε η Ευρώπη να δώσει από μόνη της την πολυπόθητη πολιτική λύση στο πρόβλημα για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης.

Έτσι, το Μαξίμου ποντάρει να βγει στην «αντεπίθεση» με το δικό του «success story», αποκομίζοντας ποσοτική χαλάρωση και επιδιώκοντας επιτυχείς προσπάθειες εξόδου της χώρας στις αγορές. Ο σχεδιασμός μάλιστα του Μαξίμου έχει απώτερο στόχο του την απόλυτη και επιτυχή έξοδο στις αγορές τον Ιούνιο του ’18, έτος στο οποίο θα επιχειρήσει και την επανεκλογή του μέσω πρόωρων εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα και αποκαλυπτικότερα στην «Α» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 6/1 αλλά όπως συνήθως και όλο το Σαββατοκύριακο… 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια