Το τρυπάνι του Θόδωρου και της Γιάννας φόρεσε κόκκινο φέσι!

Στα χέρια των Τούρκων το περίφημο πλοίο-γεωτρύπανο Deepsea Metro II

682

Με πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον αντιμετώπισα την είδηση από το πρακτορείο Ανατολή ότι το πλοίο-γεωτρύπανο Deepsea Metro II, που ανήκει στην τουρκική κρατική εταιρεία ερευνών, πέρασε τον Ελλήσποντο, τη Θάλασσα του Μαρμαρά και κατευθύνθηκε προς τη Μαύρη Θάλασσα προκειμένου να προβεί σε εξορύξεις.

Για όποιον δεν το έχει συνειδητοποιήσει, το εν λόγω πλοίο-γεωτρύπανο είναι το ένα από τα δύο περίφημα τρυπάνια (ντάπα-ντούπα) που είχαν αποκτήσει ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου μια φορά κι έναν καιρό και έψαχναν να βρουν πετρέλαιο.

Πρόκειται για τα τρυπάνια με τα ηγεμονικά συμβόλαια των οποίων η χάρη έφτασε και στις επτά θάλασσες, χωρίς όμως απτά θετικά οικονομικά αποτελέσματα . Έτσι, κατόπιν δυσάρεστων διαδικασιών, το συγκεκριμένο πλοίο-τρυπάνι άλλαξε χέρια, έφυγε από τον Θόδωρο και τη Γιάννα και αφού περιπλανήθηκε στα χέρια των χρηματοδοτών που το πήραν πίσω κατέληξε να φοράει κόκκινο φέσι με την ημισέληνο.

Και είναι πραγματικά ειρωνεία της τύχης, παιχνίδι της μοίρας, εκεί στη θάλασσα της Πόλης, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, δίπλα στον Ελλήσποντο, εκεί που γεννήθηκε ο έρωτας της Γιάννας και του Θόδωρου, να περιδιαβαίνει τα θαλασσινά στενά το μυθικό Deepsea Metro II, όχι ως περιουσιακό στοιχείο του ζεύγους αλλά ως απόκτημα των Τούρκων! Κρίμα και πάλι κρίμα…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια