Το τέλος της διαπραγμάτευσης Σαββίδη-Βαρδινογιάννη και ο ρόλος της Forthnet!

657

…όπως είχε αποκαλύψει η στήλη από την περασμένη εβδομάδα, οι συζητήσεις Σαββίδη-Βαρδινογιάννη είχαν οδηγηθεί σε ναυάγιο για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα και οι δύο πλευρές ζητούσαν το 51% στο νέο σχήμα που θα προέκυπτε. Και δεν υπήρχε σύγκλιση στο ζήτημα αυτό.

Αφετέρου, η τυχόν συμμαχία με τον Σαββίδη, επιχειρηματία που σχετίζεται με τον ρωσικό παράγοντα και διατηρεί άριστες σχέσεις με όλο το εν Ελλάδι ρωσικό λόμπι -πολιτικό, οικονομικό, θρησκευτικό-, ενδεχομένως θα προκαλούσε τριγμούς στις σχέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον αμερικανικό παράγοντα, που ήδη μέσω της πρεσβείας στην Αθήνα έχει διαμηνύσει τη δυσαρέσκειά του για το ότι αδειοδοτείται ένα φιλορωσικό τηλεοπτικό κανάλι.

Τέλος, θα πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι ο Ι. Σαββίδης θεωρείται αρεστός από το κυβερνητικό σχήμα, σε αντίθεση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, την οποία, άλλωστε, κατονόμασε ο υπ. Επικρατείας από το βήμα της Βουλής!

Στις εγκαταστάσεις της Νova δουλεύει η ομάδα Σαββίδη!

Την ίδια στιγμή, η δημοσιογραφική ομάδα Σαββίδη, με επικεφαλής τον Κ. Αρβανίτη, ο οποίος μετακόμισε από το επιτελείο Καλογρίτσα, δουλεύει πυρετωδώς για το νέο ειδησεογραφικό πρόγραμμα του καινούργιου σταθμού.

Προσωρινά το επιτελείο του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Nova-Forthnet κοντά στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Δείγμα και αυτό των εξαιρετικά καλών σχέσεων του επικεφαλής της μεγάλης εταιρείας και του συνδρομητικού καναλιού Πάνου Παπαδόπουλου με το κυβερνητικό μπλοκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση μετά τη θετική έκβαση που είχε η υπόθεση του ομολογιακού δανείου με τις τράπεζες, που ουσιαστικά έδωσε το φιλί της ζωής στον όμιλο.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια