Το σαλόνι σκαφών στο Μόντε Κάρλο!

Προβεβλημένος επιχειρηματίας φέρεται να απέκτησε ένα Admiral 42 μέτρων!

418

Για να ξέρετε, δεν επιτρέπεται Έλληνας επιχειρηματίας, που έχει αντέξει στην κρίση και που σέβεται τον εαυτό του να μην παραστεί στο σαλόνι σκαφών στο Μόντε Κάρλο, μια έκθεση όπου οι ισχυροί και διάσημοι σπεύδουν να δουν με τα μάτια τους τα νέα εκθέματα της αγοράς και να κάνουν έγκαιρα τις αγορές τους για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υπό αυτό το πρίσμα η ελληνική παρουσία υπήρξε έντονη και ηχηρή, καθώς έδωσαν το «παρών» σημαντικά ονόματα του εφοπλισμού, της ένδυσης, των κλιματιστικών αλλά και της παιδείας! Λέγεται, μάλιστα, ότι υπήρξαν οι πρώτες αγορές, και μάλιστα καταβλήθηκε και προκαταβολή!

Εν προκειμένω, πολύ γνωστός επιχειρηματίας που σχετίζεται με το διεθνές τζετ σετ φέρεται να απέκτησε ένα καταπληκτικό Admiral 42 μέτρα! Η στήλη χαίρεται που η επιχειρηματικότητα ανακάμπτει και εύχεται καλοτάξιδο στις ελληνικές θάλασσες.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια