Το πρώτο εμβόλιο για τη «Σκλήρυνση κατά πλάκας» είναι Ελληνικό!

1036

Με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών και της ΒΙΑΝΕΞ!

Την ελληνική υπογραφή θα φέρει το πρώτο εμβόλιο κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις! Και ο λόγος για αυτό; Γιατί είναι Ελληνικό! Συμβάλλοντας και η μεγαθήρια εταιρία Ελληνικής Βιομηχανίας κατά το ποσοστό που της χαρακτηρίζεται, αλλά και η ανθεκτική εργασία όσων δούλεψαν για όλα τα χρόνια που διήρκεσε από τις έρευνες του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Πρόκειται για μια πολυδάπανη προσπάθεια αρκετών ετών. Με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών και της μεγαλύτερης Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ, συμφερόντων της οικογένειας Γιαννακόπουλου, φαίνεται πως αποδίδει καρπούς! Ένα θαύμα στην επιστήμη που βγήκε από αυτή τη χώρα και χαροποιεί όλους μας, σίγουρα, και για την οικονομική του απόδοση αλλά και αυτής της προσφοράς στον άνθρωπο και σε όλο το κόσμο.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια