Το προφίλ του ανθρώπου που έσπειρε τον θάνατο στη Νίκαια [Φωτο]

478

Ως «μοναχικό, σιωπηλό και ωραίο» χαρακτηρίζουν οι γείτονες του τον Μοχάμεντ Λαουίζ Μπουλέλ, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που στέρησε τη ζωή 84 ανθρώπων, στη Νίκαια της Γαλλίας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, ο 31χρονος Γαλλοτυνήσιος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ωστόσο τα δυο τελευταία χρόνια κατοικούσε μόνος του σε τετραώροφο κτίριο, στη Νίκαια.

τρομοκράτης Νίκαια

«Ήταν ένας μοναχικός τύπος, που δεν μίλαγε πολύ. Χρησιμοποιούσε το ποδήλατό του για τις μετακινήσεις του», αναφέρουν μαρτυρίες ανθρώπων που των γειτόνων του, ενώ ο Ανάν, ιδιοκτήτης ισόγειου διαμερίσματος στο κτίριο όπου διέμενε ο δράστης, σχολίασε ότι «ο γείτονας ήταν ένας όμορφος άνδρας που κοίταζε πάρα πολύ τις κόρες του. Επιπλέον, δεν φαινόταν για βαθιά θρησκευόμενο άτομο».

«Δεν είχε φίλους, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος», σημείωσε μια γειτόνισσα του μακελάρη, η οποία έκανε λόγο για έναν άνθρωπο «σχεδόν καταθλιπτικό».

Εν τω μεταξύ, οι γαλλικές αρχές προσπαθούν από το προφίλ που διατηρούσε ο δράστης στο «facebook» να συλλέξουν πληροφορίες και να εντοπίσουν φιλικά του πρόσωπα. Σύμφωνα, δε, με πηγές από τις τυνησιακές υπηρεσίες ασφάλειας, ο νεκρός άνδρας καταγόταν από την τυνησιακή πόλη Μσάκεν και, εξ όσων γνωρίζουν, δεν είχε ριζοσπαστικές ισλαμιστικές απόψεις. Επίσης, δεν ήταν γνωστός στις τυνησιακές αρχές, γεγονός που σημαίνει ότι, εν αντιθέσει με τη Γαλλία, όπου ήταν σεσημασμένος για μικροαδικήματα, στη χώρα του δεν είχε «φάκελο».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την κατοικία του 31χρονου δράστη:

Τρομοκράτης Νίκαια

 

 

Τρομοκράτης Νίκαια

Τρομοκράτης Νίκαια

Τρομοκράτης Νίκαια

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια