Το νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα του SBC

524

Το SBC επιστρέφει στις επάλξεις με ένα νέο, φρέσκο πρόγραμμα.

SBC THIS MORNING”: Η ενημέρωση που θα γίνει η νέα σας συνήθεια.
Στον παλμό των εξελίξεων, σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.

Στόχος, η ενημέρωση όχι μόνο του εξειδικευμένου κοινού, αλλά και όσων θέλουν να κατανοήσουν σε βάθος τα οικονομικά νέα που μονοπωλούν πλέον τη ζωή μας.

Με την ενδελεχή ματιά οικονομολόγων, αναλυτών και διεθνών οίκων, αλλά και με τη πολύτιμη αρωγή του ελληνικού χρηματιστηρίου που αποτυπώνει την εικόνα της αγοράς.

Κεντρικό κομμάτι της εκπομπής η ελληνική επιχειρηματικότητα και οι τρόποι με τους οποίους ανταποκρίνεται στις καθημερινές προκλήσεις της πραγματικής οικονομίας.

SBC THIS MORNING. Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:00 με τη δημοσιογράφο Σοφία Ροδοπούλου.

Η νέα συνήθεια στην ενημέρωση.

«Υπάρχει Λύση« 

Μια  καθημερινή εκπομπή αφιερωμένη στα καίρια ζητήματα που απασχολούν και επιβαρύνουν την καθημερινότητα μας, στο πρόγραμμα του SBC, του μοναδικού οικονομικού καναλιού της χώρας.

 Στην  απογευματινή  “ζωντανή” ζώνη του σταθμού, Δευτέρα έως Παρασκευή 4-6μ.μ, η εκπομπή «Υπάρχει Λύση», έρχεται να δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που μας απασχολούν, δίνοντας χρηστικές συμβουλές και λύσεις.

 Την παρουσίαση της εκπομπής έχει η Σοφία Μύτιλη σε συνεργασία με ένα επιτελείο έγκυρων φοροτεχνικών, νομικών και ειδικών συμβούλων. 

Πόσο φόρο θα πληρώσουν οι μισθωτοί; Τι αλλάζει για τις επιχειρήσεις; Ποιός θα είναι κατώτατος μισθός; Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να βγω στη σύνταξη; Τι θα γίνει με τα δάνεια; Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που θα απαντώνται καθημερινά.

Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις, απόψεις και λύσεις για μία σειρά ζητημάτων που αναδεικνύονται μέσα από την καθημερινότητα.

Υπάρχει Λύση . Δευτέρα έως Παρασκευή  στις 16:00 στο SBC.

SBC LIFE: Καθημερινά, 18.30-20.00 στην τηλεόραση του SBC

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το SBC Life επιστρέφει. Για να αναλύσουμε και να σχολιάσουμε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.  Για να ρωτήσουμε όσους διαμορφώνουν τις εξελίξεις, αυτά που απασχολούν τον πολίτη. Για να δώσουμε βήμα σε ότι πραγματικά ενδιαφέρει την κοινωνία. Για να προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας. Για να προβάλλουμε επιτυχημένα παραδείγματα προόδου και δημιουργίας. Και τέλος, για να σας παρουσιάσουμε προτάσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 18.30-20.00 η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου κάνει «focus» σε όλα εκείνα που απασχολούν τη ζωή μας.

SBC Life. H ζωή, όπως είναι.

 

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια