Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για το θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Εφήμερου

221

Σοκ και θλίψη, προκάλεσε στον κόσμο της δημοσιογραφίας, η είδηση του πρόωρου θανάτου του Κώστα Εφήμερου, ιδιοκτήτη και επικεφαλή του ενημερωτικού site, ThePressProject.

Ο Κώστας Εφήμερος έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 42 ετών. Αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και το 2008 είχε υποστεί έμφραγμα. Ο θάνατος του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.
Την είδηση του θανάτου του, επιβεβαίωσε μέσω facebook και η σύντροφος της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, Γρανέτα Καρατζά.

Ο Κώστας μου έφυγε πριν δύο ώρες. Ήμασταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ” έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Τα συλλυπητήριά του για τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Εφήμερου, εξέφρασε με ανάρτηση στο Facebook ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Κώστας Εφήμερος υπήρξε πρωτοπόρος της σύγχρονης δημοσιογραφίας. Η συνεισφορά του υπήρξε σημαντική τόσο σε ότι αφορά τον εκσυγχρονισμό των Μέσων Ενημέρωσης, όσο και σε ότι αφορά τον εκδημοκρατισμό τους.
Υποστήριξε έμπρακτα το κίνημα των εργαζομένων της ΕΡΤ, διεκδίκησε τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία με το εγχείρημα του The Press Project και υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους των πειραμάτων της νέας ερευνητικής δημοσιογραφίας», γράφει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τσίπρας και καταλήγει:

«Ο ξαφνικός θάνατός του μας λυπεί βαθιά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια