Το κάστινγκ!

Ένα 48ωρο με 10.000 λίρες και όλα πληρωμένα

522

Ποιος θα το περίμενε ότι διεθνείς εταιρείες διενεργούν κάστινγκ σε πρωτεύουσες ευρωπαϊκών χωρών προκειμένου να επιλέξουν τη μία και μοναδική που θα πέρναγε ένα… διήμερο ακολασίας στην πόλη του Big Ben!

Και όμως είναι πραγματικότητα, καθώς μέσα από κάστινγκ, που διενεργήθηκαν με μεγάλη μυστικότητα, επιλέχθηκαν 10 κορίτσια με τα ανάλογα φυσικά και αισθησιακά προσόντα που θα συναγωνίζονταν στον… τελικό με έπαθλο 10.000 λίρες για ένα 48ωρο με 4 άντρες σε βίλα στο Λονδίνο.

Και για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, νικήτρια αναδείχθηκε ένα δικό μας κορίτσι, με σημαντική παρουσία σε κρεβάτια ανώμαλων γόνων πλούσιων οικογενειών και πάντα πρώτη ξαπλώστρα πίστα στις παραλίες του νεοπλουτισμού των Κυκλάδων! Η μελαχρινή Ελληνίδα καλλονή κατατρόπωσε τις άλλες εννέα ανταγωνίστριες, όπως κατατρόπωσε, μαθαίνω, και τους 4 οικοδεσπότες του Λονδίνου, οι οποίοι την υποδέχθηκαν με σεξουαλικά βοηθήματα και μπόλικη άσπρη σκόνη από… κουραμπιέ στη μύτη!

Η ψηλή εντυπωσιακή μοντέλα επέστρεψε στην Αθήνα και ήδη έπιασε δουλειά… Η μεγάλη πλάκα είναι πως κάμποσοι γόνοι και διάφοροι παράγοντες θεωρούν ότι για εκείνη είναι μοναδικοί! Ε, ρε παραφροσύνη! Να θεωρούν ότι τους ερωτεύθηκαν οι βίζιτες…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια