Το Ισλαμικό Κράτος για να βρει νέα μέλη… γυρίζει «τσόντες» με βιασμούς!

719

Οι τζιχαντιστές υπό το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν να αναγκάζουν γυναίκες σε σεξουαλική σκλαβιά  όπως συνήθιζαν για αυτούς πολύ συμβατά, να παντρεύουν με το έτσι θέλω γυναίκες ενώ οι ίδιες δε νιώθαν έτοιμες. Με αποτέλεσμα τις μεταμορφώσεις από το οξύ που πετούσαν πάνω τους σα να απλώνουν βούτυρο στο ψωμί τους. Μάλιστα τώρα απόκτησαν νέα φαινόμενα προς τον εξελιγμένο κόσμο. Φαίνεται να αποκτούν και νέα «βίτσια», όπως να τις κινηματογραφούν όταν τις βιάζουν.

Οι τζιχαντιστές, που έχουν ξεμείνει από «άπιστες», δηλαδή Κούρδισσες Γιαζίντι και σιίτισσες, τώρα έχουν αρχίσει και αρπάζουν νεαρές κοπέλες από τις οικογένειες εκείνων των οποίων υποτίθεται είναι οι «προστάτες», δηλαδή των σουνιτών μουσουλμάνων.φοτο6

Όπως κατήγγειλε ο Ισμάτ Ρατζάμπ, αξιωματούχος του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν, οι τζιχαντιστές σκλαβώνουν κορίτσια από τις σουνιτικές αραβικές φυλές της περιοχής της Μοσούλης για να ικανοποιούν τις ασυγκράτητες ερωτικές τους ορέξεις.

Ο Ρατζάμπ κατήγγειλε ακόμα ότι οι τζιχαντιστές συστηματικά βιντεοσκοπούν τις κοπέλες και στη συνέχεια «μοιράζονται» τα βίντεο με τα όργιά τους για να δελεάσουν νεαρούς Άραβες να ενταχθούν στην οργάνωση, υποσχόμενοι ότι θα ανταμειφθούν με παρθένες όχι μόνο στην άλλη ζωή αλλά και σε αυτή.

Οι τζιχαντιστές απαγάγουν και βιάζουν τις κόρες των σουνιτών που αρνούνται να συνεργαστούν μαζί τους.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια